Hos oss erbjuds du assistans på dina villkor.

Alla är olika. Hur bra assistans ser ut för dig vet bara du.

Det är dina behov som präglar din vardag.

Du har rätt till ett bra liv, och det är du som avgör hur vi bäst förverkligar det. Du har ditt personliga team som känner dig och vet vem du är, och vi har hela tiden ett pågående samtal där vi lyssnar på dina behov.

Vi vet att beslut och regler kring personlig assistans är snåriga och tidskrävande, därför finns jurister till din hjälp som står upp för att du ska få rätt beslut.

Vi på iKi Assistans arbetar med att ge praktiska råd och hjälp för att våra uppdragsgivare skall kunna leva ett så fritt liv som möjligt efter egna önskemål, inom ramen för LSS och LASS.

För att ge våra uppdragsgivare så stor trygghet som möjligt hjälper vi till med exempel löneutbetalningar och arbetsgivaravgifter, skriva platsannonser och intervjua personal. Vi hjälper dig också med ansökningar, tillfälliga beslut och kontakt med myndigheter.

iKi har alltid kunden som utgångspunkt.

Det innebär att det är kunden som väljer vilken assistent den ska ha som personlig assistent. Vi är delaktiga i anställningsprocessen genom att vi närvarar vid anställningsintervjuerna. För oss är det helt avgörande att kunden blir nöjd med sitt val av personlig assistent.

Detta tillvägagångssätt leder till både nöjda kunder och assistenter.

Kontakt

ADRESS
TELEFON
E-POST
ÖPPETTIDER
  • Facebook

Rådmansgatan 10

211 46 Malmö

040 - 665 58 50

 

Mån-Fre 09.30-16:30
Lunch 13:00-14:00

© iKi Assistans AB 2019 Alla rättigheter reserverade.