Funderar du över vilken anordnare som passar dig bäst?

Att välja hur din personliga assistans ska skötas är ett stort beslut som kan påverka hur ditt liv fungerar. Att välja att låta en assistanssamordnare ta hand om din personliga assistans kan innebära att du får en helhetslösning som är utformad efter dina behov. Men för att kunna fatta ett beslut och välja en samordnare som passar dina behov är det viktigt att du känner till ett antal detaljer och ställer frågor till din blivande samordnare.

iKi hjälper dig med dina beslut

För att få personlig assistans måste du ansöka om det hos Försäkringskassan eller hos din hemkommun. Till vem du ska vända dig beror på vilka behov du har. Först när du har fått din ansökan beviljad kan assistansen påbörjas. De lagar och regler som gäller för personlig assistans kan vara svåra att förstå och därför är det viktigt att du som kund får hjälp med dina beslut. iKi Assistans har egna jurister som hjälper dig med ditt beslut. Det kan handla om att stödja dig som ännu inte har fått personlig assistans i ansökningsprocessen men det kan också handla om att hjälpa dig som av olika anledningar behöver mer stöd att ansöka om utökad personlig assistans.

Hjälp vid rekrytering

Att rekrytera personal kan vara tidskrävande och svårt. Fråga därför vilken hjälp assistanssamordnaren erbjuder vid rekryteringar. Hos iKi Assistans utgår vi från dina önskemål gällande rekryteringar. Du är välkommen att medverka så mycket eller lite som du själv vill.

Kontakt

ADRESS
TELEFON
E-POST
ÖPPETTIDER
  • Facebook

Rådmansgatan 10

211 46 Malmö

040 - 665 58 50

 

Mån-Fre 09.30-16:30
Lunch 13:00-14:00

© iKi Assistans AB 2019 Alla rättigheter reserverade.